SÅDAN rengør du nemt din sofa

Det er på ingen måde svært selv at rengøre din sofa. Se her hvordan du kan rengøre den, uanset om det er en stof sofa eller en lædersofa, som du skal rengøre.

Og så et bonustip:

Sørg for at imprægnere din sofa – så slipper du for at væsker trænger ned i stoffet, når nogen spilder på det.

Sådan klarer du sofa rens af en sofa i stof

Uanset om din sofa er i almindeligt stof eller Alcantara kan du med få midler klare rengøringen. 

Du kan gøre det så avanceret som du vil – lige fra et produkt til at fjerne pletter på sofaen, til rengøring af hele sofaen med et dedikeret produkt hertil du kan gå all-in og bruge en tæpperenser. 

Vi kan anbefale følgende produkter:

Sådan klarer du sofa rens af en sofa i læder

En sofa i læder, tager ikke i samme grad imod skidt og snavs som en sofa i stof. Det vil sige at væsker synker ikke i samme grad ned i, men det betyder ikke at det ikke er beskidt. Prøv at se denne video med rens af læder (godt nok i en bil, men det samme er gældende for din sofa!). I videoen er også guide til brug af produktet til læderrens + vedligeholdelse.

Rengøring af enkelte pletter på sofaen

plet på sofa

Har du kun enkelte pletter på stof sofaen vil vi anbefale at du benytter spot remover fra Soft99. Det er dedikeret til kun at fjerne mindre pletter, uden at resten af området misfarves væsentligt. Der medfølger både produkt og applikator til at bearbejde pletten, og du skal således kun have en mikrofiberklud ved siden af, for at kunne aftørre overskydende produkt. 

Rengøring af hele sofaen i stof

Hvis du vil rengøre hele sofaen, kan du enten benytte Auto Glanz Fabriclean sammen med en mikrofiberklud eller en Drill Brush, for så at aftørre overskydende produkt af med en tør mikrofiberklud. Hvis du vil gå grundigt til værks kommer du ikke uden om en tæpperenser, der kan dybderengøre pletten, og suge overskydende væske op af sofaen. 

Hvad koster en sofa rens

Hvis du skal købe ydelsen til rengøring af dine møbler ude i byen varierer prisen alt efter hvem du skal have til at udføre opgaven. Regn med priser fra ca. 500 kroner og op til over 2.000 kroner, afhængig af hvor stor din sofa er

Hvor ofte skal sofaen renses?

Rens din sofa efter behov. Bruger du den meget – vil der også være flere støvmider og mere skidt i den. Tro os – du vil blive overrasket over hvor beskidt vandet er, hvis du vælger at købe en tæpperenser til at rense din sofa, tæpper, bilsæder og meget andet som du kan bruge den til!

Hvordan renses sofa med en rensemaskine/tæpperenser? (Sådan gør du det selv)

Selve brugen af en sofarenser til stof sofaer er ikke svært. Du tager blot Auto Glanz Fabriclean og sprøjter på sofaen. Herefter kommer du rent lunkent vand i tæpperenseren, tænder den og kører hen over området. Dette er klart den bedste måde at rense sofa på – men desværre også den dyreste. 

Sådan fjerner du dårlig lugt fra sofaen

Hvis din sofa lugter dårligt, kan du enten gennemføre en rens af sofa, som beskrevet ovenfor. Hvis ikke det virker, kan du benytte en lugtfjerner, som f.eks. denne:

Den nedbryder den dårligt lugt og efterlader en kortvarig frisk duft. 

Rense sofa for hundehår eller kattehår

Hvis du har problemer med at få hundehårene af din sofa skal du have et mundstykke til din støvsuger, som nemt kan få fat i i de lange hår fra din hund eller kat. Det gør opgaven med at få hundehår eller kattehår fjernet fra sofaen til en leg.

Ofte spillede spørgsmål om sofarens

 • Hvad koster en sofarens?
  Hvis du gør det selv, kan det gøres for under 200 kroner afhængig af hvor grundigt det skal gøres. Skal du købe ydelsen ligger det ca. mellem 500-2000 kroner.
 • Kan jeg selv rense min sofa?
  Ja - du kan sagtens selv rense din sofa. Se hvordan i artiklen
 • Hvor ofte skal sofaen renses?
  Rens sofaen efter behov.

Få information når vi lancerer nye produkter / produkttest

Du tilmeldes samtidig nyhedsbrevet fra CarCareFreaks ApS, der indeholder markedsføringsmateriale


  En del af CarCareFreaks ApS

  CVR: 38710370

  Nåbyvej 10, 4160 Herlufmagle

  info@carcarefreaks.eu

  Information

  Følg os på de sociale medier

  © 2024 Bilpleje-Produkter.dk. Materiale må ikke kopieres uden tilladelse.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping